Nordisk premiere på ”Havets Range Rover”

Nordisk premiere på  ”Havets Range Rover”

Lidt under seks millioner kroner står der på prisskiltet, når Aziyachts fra Middelfart præsenterer en spændende Nordisk udstyret motorbåd på det kommende Fredericia Boat Show.

Der er tale om en Azimut Magellano 43 Flybridge med alt i udstyr og specielt tilpasset til nordiske farvande og vejrforhold.
– Vi kalder den Havets Range Rover, fordi den kan bruges i al slags vejr og under næsten alle forhold, samtidig med at den kombinerer et smukt ydre og et luksuriøst indre. Med en Azimut Magellano kan ejeren forlænge den danske sejlersæson med mindst en måned i hver ende – og i realiteten kan den sejle året rundt.

Et oliefyr er væsentligt mere relevant end aircondition på disse breddegrader, så det har Aziyachts servicechef Allan Jørgensen fået implementeret i den udstillede model, som således byder på varme i alle tre kabiner – og også begge badeværelser.

Eksklusiv forhandler af Azimut yachts

Middelfart-virksomheden blev i efteråret 2012 eneforhandler i Danmark for den italienske Azimut-Benetti Group, som er verdens førende producent af luksusyachts.
– Vi glæder os meget til at præsentere nyheden for det gode, danske bådpublikum. Det er klart, at de færreste har seks millioner kroner til bådkøb. Men de findes, og når de oplever båden, ser den eksklusive indretning og hører om de fantastiske muligheder, den giver sæson- og vejrmæssigt, så kan alt ske.

OL-helte med visioner

En anden ”premiere” i Fredericia, om end af en noget anden karakter end Azimut Magellano 43, står de herrer Jonas Warrer og Peter Lang for.

De olympiske medaljevindere fra Beijing og London har som bekendt for kort tid siden fundet sammen i 49’eren, og på Boat Show kan man for første gang høre, hvordan to store sejlsportsnavne vil trimme den fælles strategi.

Faktisk er det store visioner, som Warrer og Lang kan berette om. Duoen drømmer nemlig om på længere sigt at skabe et professionelt dansk sejlsportshold, som kan gøre sig gældende i sejlsportens
”kongediscipliner”: OL, America´s Cup og Volvo Ocean Race.

Fredericia Boat Show finder sted over to weekender: den 22.-24. februar og 1.-3. marts, alle dage klokken 10-17. Desuden VIP-dag den 28. februar klokken 13-18.

Se også www.boatshow.dk.

No comments