Azimut Flybridge 47 til salg

AZIMUT 47 Flybridge

Årgang: 2010
Længde: 14.30 m
bredde: 3.60 m
Dybde: 1.15 m
Motor: Azimut 48
Brændstoftank: 760 l
Vandtank: 180 l
Pris: 5.960.000 kr.

Yachten ligger i Spanien. Vi har leveret yachten som ejes af en dansk kunde. Bådplads kan eventuelt medfølge.

Azimut 47 er lige som sin lillesøster A43 ikke mindre end et rum vidunder, her dog med 3+1 kabiner.

Azimut 48 er en helt fantastisk crusing motor yacht.

Uanset hvor man opholder sig ombord er storhed et rammende ord, en kæmpe flybridge med plads til solbadning, samtidigt med at 6-8 personer kan sidde omkring flybridge bordet.

I det store cockpit slås cockpitbordet elegant ud under sofaen, To løse stole tages ud af et af de praktiske stuverum i cockpittet og vupti så er der dækket op til 6-8 personer. Fra badeplatformen, som kan sænkes, nydes sol og vand.

Om læ er der en dejlig og komfortabel salon til de kølige aftener, to trin nede er der et veludstyret pantry alle bekvemmelighederne fra hjemmet er en selvfølge. Når natten sænker sig trækker man sig tilbage til owners cabin med en stor dobbelt center seng og sit eget private toilet og bad.

Gæsterne og børnene har samme komfort. I begge gæstekabinerne kan der med et enkelt greb frit vælges om man vil have en dobbelt seng eller to enkeltsenge.

Azimut 47 er kåret til årets Motor Yachts 2007. Se mere om Azimut i menuen ovenfor “Generelt om Azimut” Se også fotos fra AZiMUT 48 som er stort set samme yacht.